Côte de porc
Med grillet blomkål og estragonsmør
Ingredienser
- Koteletter
- 4 stk store svinekoteletter med ben, gerne skåret fra kammens bagerste del
- ½ dl olivenolie
- 50 g smeltet Løgismose smør
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk brun farin
- 1 tsk tørret chili
- Skal af en ½ citron
- Salt
- Friskkværnet peber
- Blomkål
- 1 stk stort blomkålshoved
- 4 spsk smeltet Løgismose smør
- Salt
- Friskkværnet peber
- Estragonsmør
- 200 g blødt Løgismose smør
- 1 spsk creme fraiche 38%
- 1 bundt finthakket estragon
- 1 håndfuld finthakket kørvel
- 2 tsk bearnaiseessens
- ½ tsk cayennepeber
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Koteletter
Step 1. Grill koteletterne, til de har en kernetemperatur på 60 grader. Vend dem jævnligt og pensl dem, hver gang de vendes, med en marinade af olivenolie, smeltet smør, knust hvidløg, brun farin, chili og fintrevet citronskal. Lad koteletterne trække ca. 5 minutter inden servering. Krydr med salt og peber.
Blomkål
Step 1. Del blomkålshovedet i 8 stykker. Pensl stykkerne med smeltet smør og krydr med salt og peber. Tilbered dem på grillen, til de er gyldne.
Estragonsmør
Step 1. Pisk det bløde smør og cremefraichen sammen. Tilsæt krydderurterne og smag til med bearnaiseessens og cayennepeber. Krydr med salt og peber. Lad smørret sætte sig på køl inden servering.
Step 2. Denne ret egner sig fint som fadservering, eller læg det hele på et rustikt bræt, som sættes midt på bordet. Server gerne retten med et godt stykke brød.
Andre forslag
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...