Croutoner
Til salaten, suppen eller som snack
Ingredienser
- 4 skiver daggammelt lyst brød
- 1 spsk olivenolie
- 2 kviste rosmarin
- 1 fed hvidløg
Sådan gør du
Step 1.
Skær hvidløgsfeddet over og gnid brødskiverne godt med de halve fed hvidløg. Steg derefter brødet gyldent og sprødt på en pande sammen med rosmarinkvistene i lidt olivenolie. Dup dem på køkkenrulle.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...