19/9/2025
|
Løgismose i Netto
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud med den ligeså cremede mornaysauce, der er rørt på mælk fra økologiske køer, ægte Parmigiano Reggiano BOB og økologisk mozzarellaost smagt til med muskatnød.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose økologisk mornaysauce
- 1 æg pr. person
- 1 håndfuld frisk spinat pr. person
- 1 spsk Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- Salt og peber
- Frisk persille
Sådan gør du
Step 1
Sæt en stor gryde med vand til at koge.
Step 2
Læg et stykke husholdningsfilm på en flade. Smør med lidt olie og giv et drys salt og peber. Slå et æg ud i midten af filmen og luk filmen rundt ægget. Luk samlingen stramt med en ekstra strimmel film. Gentag, til du har ønskede antal æg.
Step 3
Kog æg i 4½ min. og tag dem forsigtigt op af vandet.
Step 4
Sautér imens spinat på en varm pande med olie og salt. Vend spinaten rundt, til den begynder at falde sammen.
Step 5
Varm forsigtigt mornaysaucen
Step 6
Placér en rede af spinat i midten af en dyb tallerken. Pak forsigtigt ægget ud af filmen og læg det på spinaten med den glatte overflade opad. Afslut med et par skefylde mornaysauce og lidt frisk persille.
Andre forslag
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...