Grillet ribeye med glaserede majs
Grillet ribeye med grillet majs glaseret i Teriyaki med chili og aromatiske urter.
Ingredienser
- Ingredienser
- 1 pakke Løgismose Økologisk ribeye
- 2 stk små majskolber
- Lidt tørret chili
- 2 spsk Teriyaki
- Forskellige urter (koriander, thaibasilikum osv.)
- Salt og peber
Sådan gør du
Majs
Step 1: I en gryde koges majs i ca. 10 minutter i letsaltet vand, lad skrællen sidde på.
Step 2: De nu kogte majs pilles således, at skrællen stadig sidder på kolben.
Step 3: På en varm grill eller pande steges selve den gule del af majsen hårdt op.
Step 4: Efterfølgende glaseres de op i Teriyaki-sauce til majsene er let klistret. De glaseret majs drysses nu med chili, salt og peber og urter.
Step 5: Man kan ved fordel skære majsen ud i mindre stykker.
Kød
Step 6: Kødet grilles eller steges som anvist på pakken.
Anretning
Step 7: Det grillede kød skæres i ønsket skiver og anrettes sammen med de glaseret majs. Serveres med en god salat eller nye kartofler.
Andre forslag
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...