1/12/2025
|
Løgismose i Netto
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og valnødder.
Prikken over salaten er vores fyldige, koncentrerede og sødmefulde balsamico glace fra Modena provinsen i hjertet af den italienske madregion Emilia Romagna.
Servér salaten en hverdagsaften i december eller som tilbehør juleaften.
Ingredienser
- 100 g grønkål
- 100 g julesalat
- 50 g valnødder
- 1 appelsin
- 4 friske figner
- 1 æble
- Løgismose balsamico glace
Sådan gør du
Step 1
Sæt en gryde med godt saltet vand til at koge.
Step 2
Rist valnødder på en tør pande, og sæt til afkøling.
Step 3
Pluk stokken af grønkål. Blanchér grønkål i det kogende vand, køl straks af i koldt vand og tør bladene godt af.
Step 4
Skær grove stykker af endive, del fignerne i både og skær fileter af appelsin. Skær kernerne fra æblerne, og skær i tern eller små både.
Step 5
Vend det hele i en stor skål, og anret luftigt på et fad. Top med Løgismose balsamico glace eller anden tyktflydende balsamico.
Andre forslag
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...