Kål
25 resultater
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...
Friteret pighvar med persillepuré, bønner og kålskud
Fisk hører ikke kun sommeren til – og nu hvor den danske Bocuse d’Or kandidat Sebastian ynd...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Sprød kålsalat med østers og tangpulver
I Danmark er vi så heldige, at et væld af kåltyper...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson i danske sommermåneder og lidt ind i efteråret. Det udgør således et alletide...
Grønkålssalat med solbærvinaigrette
Vores kok, Martin, elsker kål og for ham kan det sjældent blive for groft, mens andre kan synes, ...
Fasanbryst med bagt græskar, rosenkål og flødesauce
Bagt torsk med lun rosenkålssalat og sennepsfumé
Havtaskehale med muslingenage, smørstegt grønkål og svampe
Spidskål med creme fraiche og estragon
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre a...