Hjemmelavede chips
Med trøffel
Ingredienser
- 300 g små vaskede kartofler
- 2 l vand
- 50 g kogesalt
- 2 l vindruekerneolie eller anden neutral olie
- Frisk trøffel
Sådan gør du
Step 1.
Skær kartoflerne i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Step 2.
Kog vandet op med salt og hæld saltvandet over kartoffelskiverne. Lad skiverne trække i saltlagen ca. 10 min.
Step 3.
Dræn herefter kartoflerne og dup dem tørre med et rent viskestykke.
Step 4.
Opvarm olien til ca. 170 C, og fritér chipsene til de er gyldne og sprøde.
Step 5.
Lad dem afdryppe på lidt køkkenrulle, og riv lidt frisk trøffel over chipsene imens de stadig er lune.
Andre forslag
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...