1/1/1970 |
Hjemmelavet knækbrød
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 1½ dl Løgismose rugmel
- 2 dl Løgismose hvedemel
- 2 dl vand
- 1½ dl vindruekerneolie
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk groft flagesalt
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienser godt sammen på røremaskinen. Del dejen i tre lige store stykker og rul dem tyndt ud. Det er en god idé at gøre dette imellem to stykker bagepapir.
Step 2.
Rul dejen så tyndt, at hvert af de tre stykker fylder en bageplade. Skær herefter dejen ud i de ønskede former og størrelser, f.eks. kvadrater eller rektangler.
Step 3.
Bag knækbrødet i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10-15 minutter.
Andre forslag
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder.
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...