1/1/1970 |
Hjemmelavet knækbrød
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 1½ dl Løgismose rugmel
- 2 dl Løgismose hvedemel
- 2 dl vand
- 1½ dl vindruekerneolie
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk groft flagesalt
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienser godt sammen på røremaskinen. Del dejen i tre lige store stykker og rul dem tyndt ud. Det er en god idé at gøre dette imellem to stykker bagepapir.
Step 2.
Rul dejen så tyndt, at hvert af de tre stykker fylder en bageplade. Skær herefter dejen ud i de ønskede former og størrelser, f.eks. kvadrater eller rektangler.
Step 3.
Bag knækbrødet i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10-15 minutter.
Andre forslag
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.