27/8/2017
|
Løgismose i Netto
Honningsmør med kanel og brændte figner
Med det gode økologiske smør fra Løgismose som basis, er det let selv at lave nogle velsmagende varianter som passer til en hver lejlighed. En krydret smør, er et perfekt pift til en lang række retter, salte som søde. Brug smørret til f.eks. steaks, stegt og dampet fisk, pasta, vafler, risengrød eller direkte på brødet.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose smør
- 10 stk brændte figner
- 1 spsk honning
- ½ tsk kanel
Sådan gør du
Step 1.
Hak fignerne groft og vend dem i den piskede smør, sammen med honning og kanel.
Step 2.
Prøv den f. eks. til pandekager, vafler, risengrød, havregrød, eller på ristet lyst brød.
Denne kombination af det salte smør og de søde ingredienser skaber en helt særlig balance, og ikke mindst en fantastisk smag.
Tip
Pisk smørret luftig inden ingredienserne vendes i. Lad smørret få lidt temperatur og brug en håndmixer til at piske, så går det hurtigt.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...