27/8/2017
|
Løgismose i Netto
Honningsmør med kanel og brændte figner
Med det gode økologiske smør fra Løgismose som basis, er det let selv at lave nogle velsmagende varianter som passer til en hver lejlighed. En krydret smør, er et perfekt pift til en lang række retter, salte som søde. Brug smørret til f.eks. steaks, stegt og dampet fisk, pasta, vafler, risengrød eller direkte på brødet.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose smør
- 10 stk brændte figner
- 1 spsk honning
- ½ tsk kanel
Sådan gør du
Step 1.
Hak fignerne groft og vend dem i den piskede smør, sammen med honning og kanel.
Step 2.
Prøv den f. eks. til pandekager, vafler, risengrød, havregrød, eller på ristet lyst brød.
Denne kombination af det salte smør og de søde ingredienser skaber en helt særlig balance, og ikke mindst en fantastisk smag.
Tip
Pisk smørret luftig inden ingredienserne vendes i. Lad smørret få lidt temperatur og brug en håndmixer til at piske, så går det hurtigt.
Andre forslag
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Pizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld sommeren med fynsk ostehåndværk