27/8/2017
|
Løgismose i Netto
Kantarelsmør
Med det gode økologiske smør fra Løgismose som basis, er det let selv at lave nogle velsmagende varianter som passer til en hver lejlighed. En krydret smør, er et perfekt pift til en lang række retter, salte som søde. Brug smørret til f.eks. steaks, stegt og dampet fisk, pasta, vafler, risengrød eller direkte på brødet.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose smør
- 50 g kantareller , rensede
- 1 spsk fintsnittet persille
- 1 tsk fintsnittet skalotteløg
- ½ tsk fintsnittet hvidløg
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Rist svampene i lidt smør på panden. Når de er lige ved at være færdige tilsættes persille, skalotteløg og hvidløg.
Step 2.
Vend det hele godt sammen og smag til med salt og peber. Lad vampene afkøle inden de vendes i smørret.
Step 3.
Prøv den til f. eks. fisk, stegt kød, fjerkræ eller ristet brød.
Tip
Pisk smørret luftig inden ingredienserne vendes i. Lad smørret få lidt temperatur og brug en håndmixer til at piske, så går det hurtigt.
Andre forslag
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...