27/8/2017 | Løgismose i Netto
Kantarelsmør
Med det gode økologiske smør fra Løgismose som basis, er det let selv at lave nogle velsmagende varianter som passer til en hver lejlighed. En krydret smør, er et perfekt pift til en lang række retter, salte som søde. Brug smørret til f.eks. steaks, stegt og dampet fisk, pasta, vafler, risengrød eller direkte på brødet.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose smør
- 50 g kantareller , rensede
- 1 spsk fintsnittet persille
- 1 tsk fintsnittet skalotteløg
- ½ tsk fintsnittet hvidløg
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Rist svampene i lidt smør på panden. Når de er lige ved at være færdige tilsættes persille, skalotteløg og hvidløg.
Step 2.
Vend det hele godt sammen og smag til med salt og peber. Lad vampene afkøle inden de vendes i smørret.
Step 3.
Prøv den til f. eks. fisk, stegt kød, fjerkræ eller ristet brød.
Tip
Pisk smørret luftig inden ingredienserne vendes i. Lad smørret få lidt temperatur og brug en håndmixer til at piske, så går det hurtigt.
Andre forslag
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Sauce til and og flæskesteg
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...