20/10/2022 | Løgismose i Netto
Klassisk Butter Chicken
Sådan gør du
Step 1. Fjern skind og vingeben fra kyllingebrystet, og skær det i strimler på ca. 1 cm tykkelse. Steg kyllingestrimlerne og vingebenet i smør på en pande.
Step 2. Tilsæt Butter Chicken-saucen, når kødet er godt brunet af.
Step 3. Lad retten simre i ca. 5 min., før den serveres med dampede ris, eventuelt sprødt naanbrød og gerne toppet med peanuts og frisk chili.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...