19/9/2025
|
Løgismose i Netto
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste oplevelse er at vælge en laks af ordentlig kvalitet – fanget med omtanke for naturen.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose økologisk mornaysauce
- 400 g laks
- 200 g frisk spinat
- Lasagneplader
- Løgismose smør til formen
Sådan gør du
Step 1
Skær laks i mindre stykker og træk spinat fra hinanden.
Step 2
Smør et fad med smør. Fordel lagvis spinat, laks, lidt mornaysauce og lasagneplader i fadet. Gentag til fadet er fyldt og afslut med mornaysauce.
Step 3
Bag i ovnen ved 160 °C i ca. 40 min. Lad lasagnen trække 10 min. før servering.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...