1/1/1970 | Løgismose i Netto
Madtærte med kylling
Med pesto rosso og modnet ost.
Ingredienser
- Tærtedej
- 100 g Løgismose rugmel
- 50 g Løgismose hvedemel
- ½ tsk salt
- 75 g Løgismose smør
- 1 stk æg
- Fyld
- 175 g fast, modnet ost som f.eks. emmentaler
- 3 dl Løgismose creme fraiche 18%
- 3 stk æg
- 75 g græsk feta
- 2 spsk Løgismose pesto rosso
- 1 stk Løgismose kyllingebryster i tern
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Bland rugmel, hvedemel og salt.
Step 2.
Skær smørret i tynde skiver og smuldr det i melblandingen.
Step 3.
Tilsæt æg og ælt dejen sammen. Rul den ud på et melstrøet bord og kom den i en smurt tærteform på ca. 22 cm i diameter.
Step 4.
Forbag bunden 15 minutter ved 180 C.
Step 5.
Riv osten og bland æg og cremefraiche i.
Step 6.
Smuldr feta i blandingen, og tilsæt salt, peber, og pesto mens du rører det sammen.
Step 7.
Skær kyllingebryst i små tern uden skind og bland dem i æggemassen.
Step 8.
Fyld massen i den forbagte tærteform og bag yderligere 20-30 minutter ved 180 C.
Step 9.
Tærten kan anrettes med lidt mere friskrevet bjergost på toppen, eller med hakkede krydderurter og skiver af tomat.
Tip
Tærten kan anrettes med lidt mere friskrevet bjergost på toppen, eller med hakkede krydderurter og skiver af tomat.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...