1/1/1970 |
Marinade til grillmaden
Vores kok kommer her med sit bud på sommerens bedste marinade til grill-aftenen. En klassisk allround marinade, som fint kan bruges til alt fra oksekød til kylling.
Ingredienser
- 1 dl neutral olie
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk paprika
- 1 knivspids røget salt
- 1 knivspids sort peber
- ½ tsk oregano
- ½ tsk fint salt
- 1 tsk honning
- ½ tsk hvidvinseddike
- 1 tsk tomatpuré
- 1 tsk soja
- ½ tsk røget paprika
- 1 tsk bourbon whisky
Sådan gør du
Step 1.
Rør alle ingredienserne grundigt sammen og lad marinaden trække et par minutter.
Step 2.
Marinér derefter dit foretrukne stykke kød – jo længere det står og marinerer, jo bedre!
Andre forslag
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Salat af grillede ferskner, rucola, salattern og pinjekerner
Det er naturligt at grille fisk og kød og efterhånden også alskens grøntsager – men har du prøvet...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...