13/11/2022 | Løgismose i Netto
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er en syditaliensk klassiker, hvor få råvarer i samspil med Løgismose pastasauce leder tankerne hen på solmodne tomater og sydens sol i hjemmekøkkenet. Buon appetito.
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 3 auberginer
- 1 kugle frisk mozzarella
- Revet parmesan efter smag
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Løgismose olivenolie til stegning
- Salt
- Brød
Sådan gør du
Step 1.
Skær auberginer på langs i ca. 1 cm tykkelse, og drys dem let med salt. Lad dem trække i ca. 1 time, så væsken kan drænes af.
Step 2.
Steg auberginerne på en pande, til de er gyldne.
Step 3.
Læg skiftevis lag af aubergine, tomatsauce, basilikum og mozzarella i et ildfastfad. Afslut med tomatsauce, frisk basilikum, mozzarella og revet parmesan.
Step 4.
Bag i ovn ved 200 °C til retten er gennemvarm og gylden på toppen. Lad retten trække minimum 15 min. før servering. Retten kan sagtens stå på køl til dagen efter, det bliver smagen kun bedre af.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Saftige kyllingelår med peberfrugtsalsa
Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Løgismose håndskårne kyllingel...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Kyllingelår som rôtis med glaserede grøntsager
Rôtis er små kyllingestege af udbenet, oprullet og håndbundet kyllingelår. En tilberedningsform, ...