13/11/2022 | Løgismose i Netto
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er en syditaliensk klassiker, hvor få råvarer i samspil med Løgismose pastasauce leder tankerne hen på solmodne tomater og sydens sol i hjemmekøkkenet. Buon appetito.
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 3 auberginer
- 1 kugle frisk mozzarella
- Revet parmesan efter smag
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Løgismose olivenolie til stegning
- Salt
- Brød
Sådan gør du
Step 1.
Skær auberginer på langs i ca. 1 cm tykkelse, og drys dem let med salt. Lad dem trække i ca. 1 time, så væsken kan drænes af.
Step 2.
Steg auberginerne på en pande, til de er gyldne.
Step 3.
Læg skiftevis lag af aubergine, tomatsauce, basilikum og mozzarella i et ildfastfad. Afslut med tomatsauce, frisk basilikum, mozzarella og revet parmesan.
Step 4.
Bag i ovn ved 200 °C til retten er gennemvarm og gylden på toppen. Lad retten trække minimum 15 min. før servering. Retten kan sagtens stå på køl til dagen efter, det bliver smagen kun bedre af.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...