31/8/2021 | Magasin 7 2021
Pasta-liljer med svampe
Sæt yderligere glæde til måltidet med pasta i smukke former. For nogle kan det virke barnligt, men det er en fryd for både øje og gane, når formen er smuk og fremmed.
Du kan naturligvis også bruge din yndlingspastaform eller lave din egen pasta til retten.
Ingredienser
- 500 g blandede svampe
- 1 pose liljeformet pasta
- Svampebouillon eller en god hønse eller grøntsagsbouillon
- 1 stk skalotteløg
- 1 stk hvidløg finthakket
- 1 kvist rosmarin
- 1 kvist timian
- Krydderurter (f.eks. basilikum, estragon, persille)
- 50 g parmigiano reggiano
- 100 g tørsaltet bacon
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1
Steg bacon i lidt olivenolie på en pande, ca. 4 minutter, tilsæt svampe og steg yderligere 4 minutter.
Step 2
Hak skalotteløg og hvidløg og tilføj til bacon og svampe, sammen med rosmarin og timian, og sautér yderligere 4 minutter.
Step 3
Tilsæt bouillon, skru ned for varmen og lad det simre 15-20 minutter.
Step 4
Kog pastaen al dente i saltet vand, som anvist på pakken.
Step 5
Vend pastaen i bacon-svampeblandingen.
Step 6
Sluk for varmen og riv parmesan over. Vend rundt. Riv mere parmesan over og top til sidst med friske krydderurter. Servér ved bordet i gryde eller stort lerfad.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...