Svampe
36 resultater
Pasta med røget mørbrad, kantareller og hasselnøddeflager i flødesauce
De røgede noter fra svinemørbraden tilfører en dyb og intens smag, imens efterårets kantareller o...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Hønsesalat med drueagurker og syltede svampe
En dansk smørrebrødsklassiker spækket med Løgismose kylling, syltede agurker og svampe og en mass...
Braiserede svinekæber med æble, selleri og svampe
En rigtig vintergryderet. Svinekæber mørnes forholdsvis hurtigt, hvorfor retten ikke har brug for at...
Cremet svampesuppe med stegte kastanjer
Det er en fryd at sanke sin egen mad. Tag en tur i skoven forud for dette efterårsmåltid og gå på ja...
Andeterrine med svampe
Lys sensommerterrine af and tilsat svampe og hvidvin. En himmerrig mundfuld med grov sennep og sursø...
Gråand med sprængte hjerter, bagt hvidløgscreme og varme krydderier
Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnus og Christian, har ko...
Comté-servering med svampeolie og mandler
Comté kan meget mere end at blive serveret som en del af en osteplatte eller på et stykke brød. Serv...
Svampe-consommé
Consommé lyder så fornemt. Det er det også. Consommé er en klaret suppe lavet af rigt aromatiseret b...
Pasta-liljer med svampe
Sæt yderligere glæde til måltidet med pasta i smukke former. For nogle kan det virke barnligt, me...
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topp...
Butterfly-kylling med grønt
At stege en hel kylling kan være udfordrende, da kyllingens forskellige udskæringer egentligt kalder...
Stegte kalvebrisler med artiskokker og svampe i sauce Barigoule
Kalvebrisler er små kirtler i kalvens hals og (desværre) er denne variant af indmad for mange en gan...
Braiserede oksehaler med bagt mos
Oksehaler emmer af vinter, varme og mørke aftener, og så smager de fantastisk! Vi anbefaler, at du s...
Havtaske pikeret med fennikelsalami
Den hvide havtaske, hvis smag og tekstur kan sammenlignes med hummer, får i denne ret ekstra smag og...
Omelet med urter
Luksuriøs omelet med kantareller og urtesalat på toppen. Hemmeligheden bag en god omelet er en safti...
Makrel med svampe og artiskokker
Makrel bør nydes i mange flere tilberedninger end på dåse i selskab med tomat. Prøv Thomas Rodes b...
Torsk og svampe
I denne ret får den hvide fisk selskab af sprød blomkål, smørfed hollandaise og jordede noter fra sv...
Sashi-oksekød fra Freygaard, svamperagout og trøffelsauce
Hvad end du er til kød eller fisk, har vi et bud på hovedretten til din nytårsaft. Her får du ops...
Paté en croûte
Paté en croûte er en spise, der vandt indpas under Middelalderen. Den minder om terrine, men paté en...
Grillspyd med andehjerter
Barbecue på Argentinsk inkluderer ofte kyllinge- eller andehjerter – gerne på spyd. Retten er næpp...
Toast med snegle og kantareller
Snegle er ikke en råvare, vi bliver præsenteret for særlig ofte herhjemme, men det er en skam, for s...
Sommerbuk med selleri og ristede svampe
Trods sit lidt eksotiske navn er sommerbuk, jo blot en betegnelse for rådyrbuk. Rådyret er vores ...
Andechips
Med Karl Johan-mayonnaise
Kyllinge-ballotine
Med stuvede svampe
Braiseret dådyrbov
Med kerner i Karl Johan, pære og blommekompot
Dådyrryg
Med peberglaserede rødbeder, svampesky og syltede rødløg.
Fasan i cider
Med svampe og perleløg.
Svamperisotto
Klassisk og aldeles velsmagende.
Gourmet hotdog
Med kantarelremoulade, bagte blommetomater og sprøde løgringe
Æg en cocotte
Delikat indslag på morgenbordet.
Braiseret kalveskank
Med svampe og vinter grønt. Denne ret skal du selvfølgelig ikke starte på, når du kommer hjem efter ...
Vegetarlasagne
Denne skønne vegetarlasagne har efterhånden mange år på bagen og den holder bare! Opskriften blev i ...