Pasta
25 resultater
Pasta med grillede artiskokker
Vi holder så meget af det – det italienske køkken. Her er grundstenene nøje udvalgte råvarer, det...
Pasta i tomatsauce med kyllingekødboller
Vores kok Kasper har ladet sig inspirere af klassikeren fra Lady og Vagabonden og lavet en tomats...
Tagliolini med fisk og skaldyr
På italiensk Tagliolini ai Frutta del mare – en pastaret bestående af båndpasta lang som sp...
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana. I denne versio...
Pappardelle med lammeragout
Påsken er i vente og foruden påskekyllinger og æg,...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Pasta med røget mørbrad, kantareller og hasselnøddeflager i flødesauce
De røgede noter fra svinemørbraden tilfører en dyb og intens smag, imens efterårets kantareller o...
Pasta alla Puttanesca
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Ravioli med græskar og ricotta
Farseret kaninryg med fettuccine og sprød salvie
Pasta-liljer med svampe
Sæt yderligere glæde til måltidet med pasta i smukke former. For nogle kan det virke barnligt, me...
Tagliatelle al ragú di ibérico
Spaghetti Puttanesca
En napolitansk pastaklassiker med masser af umami fra ikke blot tomat men også kapers, ansjoser, ...