22/1/2024
|
Løgismose i Netto
Pastadej med æg
Ingredienser
- 400 g Løgismose Tipo 00 mel
- 4 - 5 æg
Sådan gør du
Step 1
Hæld mel i en røreskål, lav en lille fordybning og slå æg ud i midten.
Step 2
Rør dejen på røremaskine, til den samler sig, er homogen og glat. Alternativt, kan du ælte med hænderne.
Step 3
Lad dejen hvile i mindst 1 time og gerne et døgn.
Andre forslag
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...Lammekam
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...