Æg
26 resultater
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana. I denne versio...
Tagliolini med fisk og skaldyr
På italiensk Tagliolini ai Frutta del mare – en pastaret bestående af båndpasta lang som sp...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Gâteau au fromage blanc
Vi kender den fra New York med flødeost og kiksebund og fra Baskerlandet med den let brændte top. Os...
Saltet laks med æg
En flerstrenget symfoni af æg udspiller sig på de saltede stykker laks, når vagtelæg og caviar anret...
Ostesouffle med frisk gedeost og bitre salater
Souffle – datidstillægsformen af det franske verbum souffler, som på dansk kan oversættes til ‘at bl...
Irgrøn grønkålssuppe
Suppe er oplagt på de uforudsigelige, grå og kolde regnvejrsdage, som disse måneder byder på. Denne ...
Omelet med urter
Luksuriøs omelet med kantareller og urtesalat på toppen. Hemmeligheden bag en god omelet er en safti...
Salade Niçoise med vagtelæg
Vi har fundet en opskrift frem fra et af de gamle vinklub-magasiner fra 1998. Måske det bedste bud p...
Torskerogn og æggecrumble
Alle kender vi torskerogn fra dåse og æggemadder. Her får rogn og æg nyt liv med selskab af smørblød...
French eggs
Cremet og smørfyldt luksus-morgenmad
Tortilla Española
En klassiker i det spanske køkken. Æggekage lavet med æg og kartofler og af og til også med løg og ...
Pocheret æg
At pochere betyder at varmebehandle en råvare i væske ved svag kogning eller lige under kogepunktet....
Brunchpølser med spejlæg og baked beans
Det kan godt virke lidt ambitiøst at lave sine egne pølser hjemme i køkkenet. Men det er faktisk ikk...
Solæg med krabbe og bitre salater
For at kunne lave denne ret skal du begynde minimum et par dage i forvejen. Men hvis du laver rigeli...
Æggesalat
Cremet og lækkert på frokostbordet
Æg en cocotte
Delikat indslag på morgenbordet.