Æg
18 resultater
Gâteau au fromage blanc
Vi kender den fra New York med flødeost og kiksebund og fra Baskerlandet med den let brændte top. Os...
Ostesouffle med frisk gedeost og bitre salater
Souffle – datidstillægsformen af det franske verbum souffler, som på dansk kan oversættes til ‘at bl...
Irgrøn grønkålssuppe
Suppe er oplagt på de uforudsigelige, grå og kolde regnvejrsdage, som disse måneder byder på. Denne ...
Omelet med urter
Luksuriøs omelet med kantareller og urtesalat på toppen. Hemmeligheden bag en god omelet er en safti...
Salade Niçoise med vagtelæg
Vi har fundet en opskrift frem fra et af de gamle vinklub-magasiner fra 1998. Måske det bedste bud p...
Torskerogn og æggecrumble
Alle kender vi torskerogn fra dåse og æggemadder. Her får rogn og æg nyt liv med selskab af smørblød...
French eggs
Cremet og smørfyldt luksus-morgenmad
Tortilla Española
En klassiker i det spanske køkken. Æggekage lavet med æg og kartofler og af og til også med løg og ...
Pocheret æg
At pochere betyder at varmebehandle en råvare i væske ved svag kogning eller lige under kogepunktet....
Brunchpølser med spejlæg og baked beans
Det kan godt virke lidt ambitiøst at lave sine egne pølser hjemme i køkkenet. Men det er faktisk ikk...
Solæg med krabbe og bitre salater
For at kunne lave denne ret skal du begynde minimum et par dage i forvejen. Men hvis du laver rigeli...
Æggesalat
Cremet og lækkert på frokostbordet
Æg en cocotte
Delikat indslag på morgenbordet.