Mel
20 resultater
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder.
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Rabarber-crumble med vaniljemættet crème anglaise
Smørsprød crumble med sæsonens første rabarber og vaniljemættet crème anglaise er det søde gilde, de...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Koldhævede ølandsboller
Ølandshveden har et højt proteinindhold, hvorfor ølandshvede kan binde mere vand, end de fleste andr...
Grahamsbrød
Alle kender vi det klassiske hvide franskbrød. Det er skønt, men efter vores mening må brød af og ti...
Fødselsdagsboller
Bløde, søde og med et tvist af kardemomme. En klassiker til fødselsdage – allerhelst med et lag tand...
Pizzadej
Tipo 00 er oprindeligt en italiensk hvede, som er særligt fintformalet og proteinrig – særligt ve...
Clafoutis med kirsebær
Clafoutis er en fransk dessert, der har sit ophav i den franske region Limousin. Clafoutis er bær, t...
Konditorens rugbrød
Med surdej og hele kerner
Lyse og luftige kernebrød
Lyst og luftigt morgenbrød med god struktur.
Konditorens knækbrød
Spækket med kerner og velsmag.