Planteboller i tomatsauce
Med squash-spaghetti
Ingredienser
- Planteboller
- Squashpasta
- 2 stk squash
- Tomatsauce
- 1 stk løg
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- 1 spsk tomatpuré
- 2 dåser flåede tomater (800 g)
- 2 spsk balsamicoeddike
- Salt og friskkværnet peber
- Tilbehør
- 1 håndfuld basilikum
- 1 bøtte Løgismose pesto verde
Sådan gør du
Planteboller
varm en stor pande op ved middel varme, form farsen i mindre kugle og steg et par minutter, til de er gyldne.
Tomatsauce
Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Steg dem i olie på en pande ved middel-varme i et par minutter. Tilsæt tomatpure og flåede tomater, og lad saucen simre ved svag varme i ca. 30 minutter, og gerne længere. Smag til med salt, peber og balsamicoeddike. Du kan eventuelt blende saucen, hvis du ønsker den glat og ensartet. Vend de stegte planteboller i saucen lige inden servering.
Squashpasta
Skær squashene på et japansk mandolinjern eller med en spiralizer, så du får tynde spaghettilignende strimler. Ved servering blancheres squashstrimlerne i 20 sekunder i rigeligt, spilkogende vand tilsat salt i 20 sekunder; de skal udelukkende have lidt varme, og ikke gennemkoges. Hæld vandet fra og bland squashstrimlerne med plantefars-boller og tomatsauce, eller sæt de to elementer på bordet for sig. Drys finthakket basilikum og Løgismose pesto over retten.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...