27/8/2017
|
Løgismose i Netto
Røget makrel "i tomat"
Ingredienser
- 1 stk røget makrel
- 1 stk rød pesto
- 4 spsk kapers
- 4 spsk grønne oliven uden sten
- 4 spsk sorte oliven uden sten
- Salt og peber
- Basilikum til anretning
Sådan gør du
Step 1.
Makrelfileterne skæres af fisken. Fileten befries for ben og skind.
Step 2.
Makrelkødet brækkes i mindre stykker, og røres sammen med pestoen.
Step 3.
Kapers og oliven hakkes groft og vendes i fisken.
Step 4.
Tilsmages med salt og peber. Anret med basilikum blade og lidt knuste brødcroutons, hvis du har.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.