27/8/2017 | Løgismose i Netto
Røget makrel "i tomat"
Ingredienser
- 1 stk røget makrel
- 1 stk rød pesto
- 4 spsk kapers
- 4 spsk grønne oliven uden sten
- 4 spsk sorte oliven uden sten
- Salt og peber
- Basilikum til anretning
Sådan gør du
Step 1.
Makrelfileterne skæres af fisken. Fileten befries for ben og skind.
Step 2.
Makrelkødet brækkes i mindre stykker, og røres sammen med pestoen.
Step 3.
Kapers og oliven hakkes groft og vendes i fisken.
Step 4.
Tilsmages med salt og peber. Anret med basilikum blade og lidt knuste brødcroutons, hvis du har.
Andre forslag
Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat
En indisk vegetarret med Løgismose Butter Chicken-sauce
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er ...
Steg af dyrekølle med Hasselbach kartofler, glaserede perleløg og vildtsauce
Sæsonen for vildt er for længst skudt i gang, og derfor kommer der naturligvis dyrekølle på bordet. ...
Braiserede svinekæber med æble, selleri og svampe
En rigtig vintergryderet. Svinekæber mørnes forholdsvis hurtigt, hvorfor retten ikke har brug for at...
Lammenakke basquaise
Peberfrugt, tomat, løg og chilikrydderiet Piment d’Espelette er de fire mest anvendte ingredienser i...