31/8/2020 | Magasin 5 2020
Saftige kyllingevinger med sprød salat
Kyllingevinger er meget mere end klæbrige hotwings – køb den bedste kvalitet du kan komme i nærheden af, og du behøver ikke andet end en let marinade, en varm grill og en sprød salat, før smagsløgene danser af glæde!
Ingredienser
- 4 kyllingevinger pr. person, f.eks. fra Løgismose Kyllingen
- Salt og peber
- Chiliflager
- 1 økologisk citron , saft og skal heraf til salatdressing
- Frisk rosmarin
- Frisk timian
- Frisk oregano
- Olivenolie , nok til både kyllingevinger og salat
- Romainesalat
- Hjertesalat
- Parmesanost , lagret
- Balsamico
Sådan gør du
Step 1.
Krydr kyllingevinger med salt, peber, chiliflager, friskrevet skal af 1 økologisk citron, friske krydderurter og olivenolie.
Step 2.
Steg kyllingevingerne 1 time i ovnen ved 125 °C. Grill kyllingevingerne til de er gyldne og sprøde lige inden servering.
Step 3.
Marinér salatbladene med olivenolie, citronsaft, balsamico og salt og friskkværnet peber. Høvl parmesanflager henover.
Tip
Køber du bryst med vinge fra Løgismose Kyllingen, i Netto, kan du skære vingen fra brystet og bruge den i opskriften her. Brystet kan du bruge i en af vores andre opskrifter med kylling.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...