31/10/2022 | Magasin 7 2022
Smørstegte pærer med honning og rosmarin
De honning- og rosmaringlaserede pærer giver rigtig god mening til julemaden og vil især klæde en dejlig andesteg. For til jul og fjerkræ har det altid givet mening med frugtigt tilbehør. Har du droppet kødet i år, bliver du bestemt heller ikke skuffet.
Ingredienser
- 6 stk pærer
- 100 g Løgismose smør
- 1 spsk honning
- Frisk rosmarin
Sådan gør du
Step 1.
Skræl pærer, og skær dem i kvarte. Fjern kernehus.
Step 2.
Steg dem i 2-3 minutter i brusende smør, til de begynder at mørne.
Step 3.
Kom honning og finthakket rosmarin på, og lad det karamellisere let.
Step 4.
Top med en smule flagesalt.
Andre forslag
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Salat af grillede ferskner, rucola, salattern og pinjekerner
Det er naturligt at grille fisk og kød og efterhånden også alskens grøntsager – men har du prøvet...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...