31/10/2022 | Magasin 7 2022
Smørstegte pærer med honning og rosmarin
De honning- og rosmaringlaserede pærer giver rigtig god mening til julemaden og vil især klæde en dejlig andesteg. For til jul og fjerkræ har det altid givet mening med frugtigt tilbehør. Har du droppet kødet i år, bliver du bestemt heller ikke skuffet.
Ingredienser
- 6 stk pærer
- 100 g Løgismose smør
- 1 spsk honning
- Frisk rosmarin
Sådan gør du
Step 1.
Skræl pærer, og skær dem i kvarte. Fjern kernehus.
Step 2.
Steg dem i 2-3 minutter i brusende smør, til de begynder at mørne.
Step 3.
Kom honning og finthakket rosmarin på, og lad det karamellisere let.
Step 4.
Top med en smule flagesalt.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grønkålssalat med solbærvinaigrette
Vores kok, Martin, elsker kål og for ham kan det sjældent blive for groft, mens andre kan synes, kål...
Saltbagt selleri med dukkah
Dukkah er en ægyptisk, krydret og ristet krydderiblanding. Den indeholder både nødder og sesam samt ...
Jordskokker med brunet smør, hasselnødder og vintertrøffel
Jordskokker, nødder, brunet smør og trøffel kan både stå alene som en mellemret og komplimentere det...
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...