30/6/2021
|
Magasin 6 2021
Sommermarmelade
Lad smagen af sommer vare hele året med denne sommermarmelade med røde bær og rabarber. Sherry-eddiken bidrager med en fin syre, som klæder sødmen og det hele resulterer i en marmelade, du muligvis bør lave dobbeltportion af; den har det med at forsvinde førend sommeren er forbi.
Ingredienser
- 500 g rabarber
- 300 g sukker
- 300 g jordbær
- 1 spsk sherryeddike
- 1 spsk vand
Sådan gør du
Step 1.
Skyl rabarber og bær og skær i mindre stykker.
Step 2.
Kom i en gryde med stor diameter med resten af ingredienserne og kog op.
Step 3.
Lad marmeladen småkoge til konsistensen er tyknet, ca. 10 minutter og lad den derefter køle ned.
Step 4.
Hæld på skoldede marmeladeglas og opbevar på køl.
Andre forslag
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Pizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld sommeren med fynsk ostehåndværk