Sprøde svesker
en velsmagende snack
Ingredienser
- 16 stk store svesker uden sten, gerne fra området omkring Agen
- 16 skiver tynde røget bacon
- 2 spsk andefedt
- 16 stk tandstikker
Sådan gør du
Step 1.
Rul baconskiverne stramt omkring sveskerne og hæft med en tandstik. Steg sveskerne sprøde på panden i andefedt.
Step 2.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle, inden de serveres.
Tip
En mørk øl med lidt sødme passer godt til, ligesom en Amarone eller en Valpolicella vil være oplagt.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...