Sprøde svesker
en velsmagende snack
Ingredienser
- 16 stk store svesker uden sten, gerne fra området omkring Agen
- 16 skiver tynde røget bacon
- 2 spsk andefedt
- 16 stk tandstikker
Sådan gør du
Step 1.
Rul baconskiverne stramt omkring sveskerne og hæft med en tandstik. Steg sveskerne sprøde på panden i andefedt.
Step 2.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle, inden de serveres.
Tip
En mørk øl med lidt sødme passer godt til, ligesom en Amarone eller en Valpolicella vil være oplagt.
Andre forslag
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.