18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Surdejssandwich med crunhcy hummus, aubergine og avocado
Ingredienser
- 4 skiver surdejsbrød
- 1 bøtte Løgismose crunchy hummus
- 1 aubergine
- Løgismose olivenolie
- 1 avocado
- feldsalat
- Flagesalt
Sådan gør du
Step 1
Skær aubergine i skiver à ca. 1 cm tykkelse. Drys skiverne med groft salt og lad dem trække i 10 minutter.
Step 2
Hæld en god mængde olivenolie på en pande og varm den op til middelvarm. Dup imens vand og salt fra aubergineskiverne og steg dem på begge sider, til de har en flot gylden farve og er møre.
Step 3
Del avocado i to. Tag indholdet ud af skallen med en ske og skær i skiver.
Step 4
Smør alle skiver surdejsbrød med et gavmildt lag hummus. Anret stegte auberginer og avocado på to af skiverne og afslut med feldsalat. Luk sandwichen med de to andre skiver brød og vupti, du har en sandwich, som er klar til madpakken eller picnickurven.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...