18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Surdejssandwich med crunhcy hummus, aubergine og avocado
Ingredienser
- 4 skiver surdejsbrød
- 1 bøtte Løgismose crunchy hummus
- 1 aubergine
- Løgismose olivenolie
- 1 avocado
- feldsalat
- Flagesalt
Sådan gør du
Step 1
Skær aubergine i skiver à ca. 1 cm tykkelse. Drys skiverne med groft salt og lad dem trække i 10 minutter.
Step 2
Hæld en god mængde olivenolie på en pande og varm den op til middelvarm. Dup imens vand og salt fra aubergineskiverne og steg dem på begge sider, til de har en flot gylden farve og er møre.
Step 3
Del avocado i to. Tag indholdet ud af skallen med en ske og skær i skiver.
Step 4
Smør alle skiver surdejsbrød med et gavmildt lag hummus. Anret stegte auberginer og avocado på to af skiverne og afslut med feldsalat. Luk sandwichen med de to andre skiver brød og vupti, du har en sandwich, som er klar til madpakken eller picnickurven.
Andre forslag
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...