18/7/2024
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelmayo. Nyd den med Løgismose trøffelchip og et glas af dine bedste bobler.
Ingredienser
- 400 g okseinderlår
- 1 stk skalotteløg
- 4 spsk kapers blomst eller bær
- 1 bøtte Løgismose trøffelmayo
- 1 dusk kørvel
- 4 knips Maldon havsalt
- 1 pose Løgismose trøffel chips
Sådan gør du
Step 1
Skrab inderlåret langs fibrene med en kniv. Det kan også hakkes.
Step 2
Skær skalotteløg i tynde skiver.
Step 3
Læg kødet på en tallerken, fordel trøffelmayo rundt på kødet. Læg skalotteløg, kapers, kørvel og drys til sidst med Maldonsalt.
Step 4
Server med chips på siden.
Andre forslag
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.