18/7/2024
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelmayo. Nyd den med Løgismose trøffelchip og et glas af dine bedste bobler.
Ingredienser
- 400 g okseinderlår
- 1 stk skalotteløg
- 4 spsk kapers blomst eller bær
- 1 bøtte Løgismose trøffelmayo
- 1 dusk kørvel
- 4 knips Maldon havsalt
- 1 pose Løgismose trøffel chips
Sådan gør du
Step 1
Skrab inderlåret langs fibrene med en kniv. Det kan også hakkes.
Step 2
Skær skalotteløg i tynde skiver.
Step 3
Læg kødet på en tallerken, fordel trøffelmayo rundt på kødet. Læg skalotteløg, kapers, kørvel og drys til sidst med Maldonsalt.
Step 4
Server med chips på siden.
Andre forslag
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...