Toffieskyr
syrligt og sødt til morgenbordet.
Ingredienser
- 100 g rørsukker
- ½ stk vaniljestang
- 2½ dl Løgismose piskefløde
- 2 dl Løgismose skyr naturel
- 1 håndfuld blandede nødder , f.eks. hasselnødder, macadamia-nødder og mandler
- 2 spsk havregryn
- 1 spsk sukker
- 2 kviste grønt til pynt, f.eks. mynte
Sådan gør du
Step 1.
Smelt sukkeret til karamel i en lille gryde og kom vaniljekorn og fløde i. Kog massen igennem, til den begynder at tykne og sigt den over i en lille skål, som stilles på køl. Hak imens nødderne og rist dem og havregrynene i sukker på en pande.
Step 2.
Fordel den afkølede toffie lagvis med skyr i fire glas. Afslut med skyr og pynt med ristede nødder og havregryn plus lidt grønt.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...