13/6/2025
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Ingredienser
- Tomater i forskellige farver og størrelser
- Nektariner
- Godt brød
- Sprøde salater
- Friske urter
- Sardiner eller ansjoser
- Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- Citrondressing
- ½ dl friskpresset citronsaft
- ½ dl honning
- 1½ tsk sennep
Sådan gør du
Step 1
Step 1. Tænd op i grillen.
Step 2
Step 2. Bland citron, honning og sennep i en skål, og sæt til side til brug.
Step 3
Step 3. Skær tomater i grove stykker, nektariner i både og brød i skiver, og dryp brødet med lidt olivenolie. Grill nektariner og brød.
Step 4
Skyl, og ordn salater og urter. Anret salaterne på et stort fad, bland med grillede nektariner og urter og hæld et par spsk. dressing henover.
Step 5
Åbn dåsefisken, og servér på det grillede brød sammen med salaten.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.