Sankt Hans mad
12 resultater
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Kulmule bagt på grillen
Kulmulen er i sæson hele året, men er i sommermånederne en yndet spise at tilberede på gril...
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Ferieminder om de franske bistroer, hvor bordene f...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Grillet ribeye med kryddersmør
Et rigtigt herremåltid: krogmodnet ribeye med flot fedtmarmorering og højde, sprød bagekartoffel med...
Stegt filet af sommerbuk med syltede rabarber og ærter
Sommerbuk er en uhyre udsøgt spise, og den begrænsede sæson (midt maj – midt juli) sætter sine begræ...
Spidskål med creme fraiche og estragon
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Kogte krebs
Sæsonen for friske krebs er august og september og det er en af de ypperste fødevarer i sæson netop ...
Syltede hvide asparges
Skønt tilbehør til vildt-serveringer, fjerkræ og fisk