Vintermysli
med tørret frugt og nødder
Ingredienser
- 100 g honning
- ½ dl vindruekerneolie
- 350 g havregryn
- 50 g hørfrø
- 50 g kokosflager
- 100 g græskarkerner
- 50 g hasselnødder
- 50 g pinjekerner
- 50 g tørrede tranebær
- 100 g sultana rosiner eller jumbo rosiner
- 100 g tørrede abrikoser , skåret i grove tern
Sådan gør du
Step 1.
Varm honning og vindruekerneolie i en stor gryde, pas på, at massen ikke begynder at koge. Vend gryn, frø, kerner og nødder i. Fordel blandingen i en bradepande og lad den bage gylden i ovnen ved 160 grader i ca. 15 minutter. Vend lidt rundt i blandingen med jævne mellemrum.
Step 2.
Tag bradepanden ud af ovnen, når det hele er let ristet, og vend derefter frugterne i. Afkøl myslien og hæld den på glas.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...