18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose hummus
- 300 g rødbeder
- Løgismose olivenolie
- Flagesalt
- 1½ tsk Za’atar
- Frisk timian
Sådan gør du
Step 1
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Step 2
Skræl rødbeder og skær i grove stykker. Placér stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og marinér dem med olivenolie og flagesalt – spar ikke på mængden af olivenolie.
Step 3
Bag rødbederne i ovnen i omkring 35-45 minutter. Rødbederne skal være møre med let bid og ikke brankede. Vend derefter rødbederne med Za’atar.
Step 4
Fordel hummus på en tallerken, derpå de bagte rødbeder og pynt med frisk timian.
Step 5
Servér hummus med bagte rødbeder for sig selv med godt brød til, eller til forskellige deleretter med for eksempel falafler, oliven og andre østligt inspirerede retter med hummus, salattern og frisk og bagt grønt.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...