18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose hummus
- 300 g rødbeder
- Løgismose olivenolie
- Flagesalt
- 1½ tsk Za’atar
- Frisk timian
Sådan gør du
Step 1
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Step 2
Skræl rødbeder og skær i grove stykker. Placér stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og marinér dem med olivenolie og flagesalt – spar ikke på mængden af olivenolie.
Step 3
Bag rødbederne i ovnen i omkring 35-45 minutter. Rødbederne skal være møre med let bid og ikke brankede. Vend derefter rødbederne med Za’atar.
Step 4
Fordel hummus på en tallerken, derpå de bagte rødbeder og pynt med frisk timian.
Step 5
Servér hummus med bagte rødbeder for sig selv med godt brød til, eller til forskellige deleretter med for eksempel falafler, oliven og andre østligt inspirerede retter med hummus, salattern og frisk og bagt grønt.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...