Dele-ret
44 resultater
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Saftige kyllingelår med peberfrugtsalsa
Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Løgismose håndskårne kyllingel...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Det ultimative hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og f...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Sommersalat med østers- og stikkelsbærvinaigrette
Magnus' skønne bud på sommersalaten til sommerens mange langbordsmiddage. Østers siges at være verde...
Grillet pighvar
Med nye kartofler, grillede asparges og løg og brunet smør.
Anchoiade
Perfekt servering til alle dine roséstunder
Gratineret gedeost med grillet aubergine og tomattapenade
Her venter dig en formidabel umami-oplevelse, som løftes yderligere med vinene fra Weingut Gross i g...
Burrata med stenbiderrogn og citron
Hvis man ikke lige vidste det, skulle man måske ikke tro det – burrata og stenbiderrogn er et 'match...
Avokadotatar med ørredrogn og karse
Dette er løvemaden til de plantespisende. Nyd avokadotataren som en ret i sig selv, eller anret som ...
Brasiliansk culotte med fladbrød og chimichurri
I Sydamerika er kød ligeså væsentlig en del af kosten, som rugbrød er i Danmark. Kød i et utal af ud...
Pissaladière med coeur de boeuf og ansjoser
Pissaladière går også noget mere simpelt under kaldenavnet "den franske pizza" og er en gastronomisk...
Fjordreje-madder med grillet citron-mayo
En delikat lille snack-servering til den iskolde gin & tonic. De små madder er både visuelt stimuler...
Grillet tomatsalat
Store, små, røde, gule, grønne, lange, runde – tomaten findes i et utal af varianter og biologisk se...
Grillet gazpacho
Der findes (næsten) en uendelig række af tomatsorter, og de byder alle på hver sin smagsprofil, lige...
Lyngrillet hamachi med spæde grøntsager i escabeche
En fremragende forret eller en del af et dele-måltid i sommervarmen. Send fadet rundt blandt de spis...
Plat de fruits de mer grillés - Grillet skaldyrsfad
Plat de fruits de mer – overdådighed i en servering og nu her i vores kokkes sommerlige nyfortolknin...
Nye danske kartofler med fjordrejer. friskost og citronverbena
Den danske sommer er et sandt råvare-mekka, som særligt frister fra det grønne rige. Her tager vores...
Nye løg og kartofler med rygeost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Courgette og aubergine med oregano og mynte
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Spidskål med creme fraiche og estragon
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Asparges med fast ost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Burrata med ærter og sødskærm
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at l...
Stegte hvide asparges med rygeostsauce
Hvide asparges på ''løgismosesk'' - en udsøgt forret med de fede, hvide asparges, som stadig holder ...