18/1/2024 | Løgismose i Netto
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose hummus
- 300 g rødbeder
- Løgismose olivenolie
- Flagesalt
- 1½ tsk Za’atar
- Frisk timian
Sådan gør du
Step 1
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Step 2
Skræl rødbeder og skær i grove stykker. Placér stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og marinér dem med olivenolie og flagesalt – spar ikke på mængden af olivenolie.
Step 3
Bag rødbederne i ovnen i omkring 35-45 minutter. Rødbederne skal være møre med let bid og ikke brankede. Vend derefter rødbederne med Za’atar.
Step 4
Fordel hummus på en tallerken, derpå de bagte rødbeder og pynt med frisk timian.
Step 5
Servér hummus med bagte rødbeder for sig selv med godt brød til, eller til forskellige deleretter med for eksempel falafler, oliven og andre østligt inspirerede retter med hummus, salattern og frisk og bagt grønt.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...