5/12/2022
|
Løgismose i Netto
Banh Mi med and
Ingredienser
- 2 stk Løgismose confiterede andelår eller rester af andesteg
- 3 spsk hoisinsauce
- 2 spsk soya
- 4 spsk mayonaise
- 1 tsk Sriracha
- Løgismose syltede perleløg samt lage
- 1 stor gulerod
- Løgismose drueagurker
- Frisk rød chili
- Frisk koriander
- 2 Løgismose surdejsbaguette
Sådan gør du
Step 1. Skær guleroden i tynde strimler, og vend dem sammen med perleløgene samt lagen. Lad det marinere 15 min. Pluk imens andelårene eller rester af andesteg, og steg dem på en pande i deres eget fedt. Tilsæt 2 spsk Hoisin-sauce og soya til panden, og lad andekødet glasere.
Step 2. Bland mayonnaise med 1 spsk. Hoisin-sauce og Sriracha-sauce.
Step 3. Bag baguettes efter forskriften.
Step 4. Del baguetterne på langs og smør dem med mayonnaisen. Kom herefter and i baguetten, top med syltede gulerødder, perleløg og agurker. Pynt med tynde skiver af chili og frisk koriander.
Andre forslag
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...