4/12/2022 | Løgismose i Netto
Banh Mi med and
Ingredienser
- 2 stk Løgismose confiterede andelår eller rester af andesteg
- 3 spsk hoisinsauce
- 2 spsk soya
- 4 spsk mayonaise
- 1 tsk Sriracha
- Løgismose syltede perleløg samt lage
- 1 stor gulerod
- Løgismose drueagurker
- Frisk rød chili
- Frisk koriander
- 2 Løgismose surdejsbaguette
Sådan gør du
Step 1. Skær guleroden i tynde strimler, og vend dem sammen med perleløgene samt lagen. Lad det marinere 15 min. Pluk imens andelårene eller rester af andesteg, og steg dem på en pande i deres eget fedt. Tilsæt 2 spsk Hoisin-sauce og soya til panden, og lad andekødet glasere.
Step 2. Bland mayonnaise med 1 spsk. Hoisin-sauce og Sriracha-sauce.
Step 3. Bag baguettes efter forskriften.
Step 4. Del baguetterne på langs og smør dem med mayonnaisen. Kom herefter and i baguetten, top med syltede gulerødder, perleløg og agurker. Pynt med tynde skiver af chili og frisk koriander.
Andre forslag
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...
Pasta med grillede artiskokker
Vi holder så meget af det – det italienske køkken. Her er grundstenene nøje udvalgte råvarer, det...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Friteret pighvar med persillepuré, bønner og kålskud
Fisk hører ikke kun sommeren til – og nu hvor den danske Bocuse d’Or kandidat Sebastian ynd...
Grillspyd med kødboller og couscoussalat
Grillede kyllingekødboller på spyd og en klassisk couscoussalat er en skøn og nem aftensmad, når ...