1/1/1970 |
Brunede kartofler
Ingredienser
- 1 kg små kartofler
- 1 dl sukker
- 3 spsk vand
- 30 g Løgismose smør
Sådan gør du
Step 1.
Kog kartoflerne i saltet vand med skrællen på i ca. 10 minutter til de er næsten møre og pil dem. Dette kan evt. gøres dagen før.
Step 2.
Opvarm sukkeret langsomt på en tykbundet pande til alt sukkeret er smeltet og gyldent. Tilsæt vandet, så blandingen bruser op.
Step 3.
Kog karamellen igennem til den er jævn, og tilsæt så smørret og kartoflerne. Lad kartoflerne småsimre i karamelmassen ca. 10 minutter til karamellen har sat sig om kartoflerne.
Step 4.
Servér til klassisk julemiddag.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...