1/1/1970 |
Brunede kartofler
Ingredienser
- 1 kg små kartofler
- 1 dl sukker
- 3 spsk vand
- 30 g Løgismose smør
Sådan gør du
Step 1.
Kog kartoflerne i saltet vand med skrællen på i ca. 10 minutter til de er næsten møre og pil dem. Dette kan evt. gøres dagen før.
Step 2.
Opvarm sukkeret langsomt på en tykbundet pande til alt sukkeret er smeltet og gyldent. Tilsæt vandet, så blandingen bruser op.
Step 3.
Kog karamellen igennem til den er jævn, og tilsæt så smørret og kartoflerne. Lad kartoflerne småsimre i karamelmassen ca. 10 minutter til karamellen har sat sig om kartoflerne.
Step 4.
Servér til klassisk julemiddag.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...