Den hurtige marinade til gris på grillen
Du kan med fordel marinere kødet dagen før for at opnå en dybere smag. Denne opskrift passer til næsten alle udskæringer af gris.
Ingredienser
- 1 dl olivenolie
- 1 tsk røget paprika
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk hakket frisk rosmarin
- 1 spsk citronsaft
- ½ tsk Piment d’Espelette
- 1 tsk akaciehonning
- 1 tsk havsalt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Bland alle ingredienser i en skål til en ensartet masse. Skær evt. små snit i kødet og pensl med marinaden.
Step 2.
Lad kødet trække minimum 1 time på køl og grill ved indirekte varme, så kødet ikke branker.
Tip
Find noget af verdens bedste svinekød fra sortfodsgris; Pata Negra Iberico i Bellota-kvalitet, i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Pizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld sommeren med fynsk ostehåndværk