1/1/1970 |
Den hurtige marinade til gris på grillen
Du kan med fordel marinere kødet dagen før for at opnå en dybere smag. Denne opskrift passer til næsten alle udskæringer af gris.
Ingredienser
- 1 dl olivenolie
- 1 tsk røget paprika
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk hakket frisk rosmarin
- 1 spsk citronsaft
- ½ tsk Piment d’Espelette
- 1 tsk akaciehonning
- 1 tsk havsalt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Bland alle ingredienser i en skål til en ensartet masse. Skær evt. små snit i kødet og pensl med marinaden.
Step 2.
Lad kødet trække minimum 1 time på køl og grill ved indirekte varme, så kødet ikke branker.
Tip
Find noget af verdens bedste svinekød fra sortfodsgris; Pata Negra Iberico i Bellota-kvalitet, i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.