20/9/2022 | Løgismose i Netto
Fiskeburger
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose fiskefrikadeller (laks eller torsk)
- 4 stk brioche burgerboller
- Lidt Løgismose smør
- 1 bøtte Løgismose flødeost med dild og citron
- Løgismose drueagurker
- Sprød salat
- 2 stk tomater
Sådan gør du
Step 1.
Varm en pande op med rigeligt smør. Lun fiskefrikadellerne i smørret, og læg dem til side. Skær briochebollerne over, og steg dem med skæresiden nedad i smørret på panden.
Step 2.
Skær hver fiskefrikadelle over på midten, og smør briochebollerne med flødeost på begge sider. Byg burgerne op med salat, fiskefrikadelle, tomat og syltede agurker.
Step 3.
Servér evt. med ristede kartofler.
Andre forslag
Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat
En indisk vegetarret med Løgismose Butter Chicken-sauce
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er ...
Steg af dyrekølle med Hasselbach kartofler, glaserede perleløg og vildtsauce
Sæsonen for vildt er for længst skudt i gang, og derfor kommer der naturligvis dyrekølle på bordet. ...
Braiserede svinekæber med æble, selleri og svampe
En rigtig vintergryderet. Svinekæber mørnes forholdsvis hurtigt, hvorfor retten ikke har brug for at...
Lammenakke basquaise
Peberfrugt, tomat, løg og chilikrydderiet Piment d’Espelette er de fire mest anvendte ingredienser i...