1/1/1970 |
Glaseret svineskank
Med flødestuvet grønkål
Ingredienser
- Svineskank
- 2 stk svineskanke
- 1 spsk dijonsennep
- 2 spsk brun farin
- 25 g blødt Løgismose smør
- Salt og friskkværnet peber
- Flødestuvet grønkål
- 2 stokke grønkål eller 1 pakke frossen (ca. 350 g)
- 5 dl Løgismose piskefløde
- 1 tsk sukker
- 2 riv muskatnød
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Svineskank
Step 1. Rids skindet på skankene i harlekintern, uden at skære ned i kødet. Gnid dem med salt og peber og steg dem i ovnen ved 150 grader i ca. 4 timer, til de er helt møre. Sæt derefter ovnen på grill og steg sværen helt sprød i ca. 2 minutter på hver side.
Step 2. Rør dijonsennep, brun farin og smør sammen i en lille kasserolle og lad det koge op. Hæld karamellen over skankene lige inden servering.
Flødestuvet grønkål
Step 1. Skyl grønkålen, hak den i grove stykker og lad den koge hurtigt op i en gryde med letsaltet vand. Hæld grønkålen op i en sigte og lad vandet dryppe helt fra, inden den videre tilberedning.
Step 2. Hæld 1 dl af fløden i en gryde sammen med grønkålen og kog fløden ind, til den tykner. Gentag denne proces med resten af fløden ved at tilsætte 1 dl ad gangen og smag derefter til med sukker, revet muskat, salt og peber.
Step 3. Trancher gerne skankene direkte ved bordet, det ser flot ud, og server den stuvede grønkål til og måske lidt brunede kartofler.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...