1/12/2025
|
Løgismose i Netto
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og friske tomater – en elegant påmindelse om, at bearnaise ikke kun er til bøf og kartofler.
Ingredienser
- 6 Løgismose franske østers
- 3 spsk Løgismose bearnaisesauce
- 3 spsk Løgismose økologisk mornaysauce
- 1 citron
- 3 spsk pankorasp
- 2 store modne tomater
- Kørvel og andet grønt til pynt
Sådan gør du
Step 1
Bland mornay- og bearnaisesauce og tilsæt lidt frisk citronsaft.
Step 2
Åbn østers, hæld vandet fra og løsn fra skallen.
Step 3
Skær tomaterne i fire, skær kernerne fra og snit i fine tern (tomatconcassé).
Step 4
Kom 1 spsk. sauce på hver østers, drys med pankorasp og en smule tomatconcasse
Step 5
Placér østers i et ovnfastfad med staniol omkring, så de ikke vælter. Gratinér i ovnen ved 250 °C grill, til pankoen er lysebrun.
Step 6
Servér varme.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...