Hjemmelavet koldskål
Smagen af sommer.
Ingredienser
- 200 g æggeblommer (ca. 8-10 æg)
- 125 g sukker
- 4 dl Løgismose kærnemælk
- 3½ dl tykmælk
- ½ dl limejuice , efter smag
- 1 stk vaniljestang af den bedste kvalitet du kan finde
Sådan gør du
Step 1
Sukker og æggeblommer røres sammen.
Step 2
Bland 1,5-2 dl kærnemælk og kornene fra vaniljestængerne sammen og sigt det ned i æggeblommerne.
Step 3
Resten af kærnemælken og tykmælken røres i og til sidst tilsættes limejuice efter smag.
Step 4
Servér med kammerjunkere, og eventuelt friske bær når sæsonen tillader det.
Tip
Skyd genvej – find Løgismose mormorkoldskål i Netto.
Andre forslag
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Pavlova med vanilje creme fraiche
Pavlova er blevet en rigtig dessertklassiker. Marengsbunden kan selv den mindste konditor trylle ...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...