1/1/1970 | Løgismose i Netto
Hvedeotto med Karl Johan svampe og vinterkål
Ingredienser
- 1 glas Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- 35 g Løgismose smør
- 50 g parmesan
- ½ stk citron skal herfra
- 25 g persille
- 300 g blandet kål (grønkål, rosenkål, glaskål og hvidkål)
- ¼ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Hvedekernerne med lage varmes i en gryde. Tilsæt revet parmesan, smør, evt. lidt vand og varm det hele godt igennem. Smag til med salt, peber, og hakket persille. Skær kålen ud i ensartede stykker og steg dem i olivenolie på en varm pande. Smag til med citronskal, salt og peber.
Step 2.
Anret hvedeottoen i bunden af en tallerken og fordel de forskellige kålstykker henover. Riv til sidst en fornuftig mængde parmesan ud over retten.
Tip
Mangler du vin til maden? Løgismose Hvid No. 01 passer alletiders til denne ret.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...