Gryderetter
23 resultater
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...
Lammenakke basquaise
Peberfrugt, tomat, løg og chilikrydderiet Piment d’Espelette er de fire mest anvendte ingredienser i...
Braiserede svinekæber med æble, selleri og svampe
En rigtig vintergryderet. Svinekæber mørnes forholdsvis hurtigt, hvorfor retten ikke har brug for at...
Andeterrine med svampe
Lys sensommerterrine af and tilsat svampe og hvidvin. En himmerrig mundfuld med grov sennep og sursø...
Boller i selleri
En mormorklassiker og måske en af de mest spiste retter i tidernes løb. Her i en lidt grønnere versi...
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Tarteletter stammer fra det franske tartelette, som betyder lille tærte. Den porøse, smørfyldte tart...
Løgismose kylling i asparges - kyllingefrikassé
Få Christians opskrift på kylling i asparges – eller kyllingefrikassé, som det også kaldes. Det klas...
Boller i karry
Få Christians opskrift på boller i karry, som efter hans mening er en klassiker, der er hver at lave...
Grydestegt Løgismose kylling
Grydestegt kylling med asparges, nye løg og flødesauce.
Braiseret kanin
Kanin er ikke altid førstevalget herhjemme, når det kommer til valg af kød, men det er faktisk en sk...
Spicy suppe med kylling og kokos
Få varmen i vinterkulden med denne krydrede kyllingesuppe, der leder tankerne mod varmere himmelstrø...
Græskarbisque
Med jomfruhummer og croutoner
Coq au vin med grønt
Server med kartoffelmos eller rustikke grøntsager.
Vildtsauté stroganoff
Når du i køkkenet arbejder med de mere ædle udskæringer fra vildt, som f.eks. mørbrad og filet, er d...
Coq au riesling
Skal Alsace-stemningen for alvor gennemføres er det, i selskab med de charmerende hvide vine, næsten...
Kylling i flødesovs
Med Løgismose kylling
Butter chicken
Med Løgismose kylling
Caponata
Caponata er en siciliansk antipasto og en slags tomatiseret grøntsagsstuvning med auberginer, som...
Boeuf bourguignon
Tilberedt efter henkogningsmetoden.
Fasan i cider
Med svampe og perleløg.
Svamperisotto
Klassisk og aldeles velsmagende.